ZELF YOGHURT MAKEN


NEEM 2 LITER MELK BRENG DEZE OP 42 GRADEN.

DOE ER EEN MOK KANT EN KLARE VOLLE YOGHURT ERBIJ.

ROER GELIJKMATIG DOOR DE MELK HEEN .

TEMPERATUUR WEER TERUG OP 42 GRADEN.

DAN MOET DE YOGHURT GAAN... BROEDEN....

DIT KUN JE DOOR EEN KRANTEN KIST TE MAKEN, MAAR JE KUNT DE PAN MET DEKSEL NATUURLIJK IN JE BED ZETTEN .

DEZE ONGEVEER 12 UUR LATEN STAAN, ALS DE PAN KOUD AANVOELD DEZE ERUIT HALEN .

VOORZICHTIG MET EEN GARDE DOORROEREN ZODAT JE EEN GELIJKMATIGE MASSA KRIJGT.

VERDER IN DE KOELKAST LATEN OPSTIJVEN .

DE YOGHURT IS WAT DUNNER MAAR IS HEERLIJK MET GRANEN ERBIJ!!!

EET SMAKELIJK.


ZELF HANGOP MAKEN.

HANGOP IS EEN MELKPRODUCT GEMAAKT VAN YOGHURT.

JE NEEMT EEN VOCHTIGE THEEDOEK.

SPAN JE OVER EEN SCHAAL, ZET JE VAST MET WASKNIJPERS .

SCHENK DE YOGHURT ERIN.

LAAT HET EEN NACHTJE UITLEKKEN.

SCHEP DE OVERGEBLEVEN MASSA ERUIT.

EN JE HEBT EEN VOLLE ROMIGE KWARKACHTIGE STRUCTUUR.

JE KUNT ER NAAR BEHOEFTE FRUIT ERBIJ DOEN.

EEN ZEER SMAKELIJK EN GEZOND NAGERECHT

03-12-2017
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin